top of page

Globevisa İçinde: All-Star Takımımızın Hikayesi

Globevisa'yı yatırım göçmenliği endüstrisinde öne çıkaran nedir? Yıllar boyunca binlerce başarılı vaka ile uzun bir kuruluş mu? Tüm dünyada noktalı 30'dan fazla ofisin uluslararası varlığı? Geniş iş kapsamı? Bu serimizde sizlere Globevisa'nın Gizli Silahı olan iç operasyon departmanlarını göstereceğiz. Müşteriler perde arkasındaki ekibe aşina olmayabilirler, aslında Globevisa'nın 24 saat hizmetini destekleyenler onlar. Başlamak için IT Ekibimizi – Ürün Ar-Ge Departmanımızı ziyaret edelim.


Globevisa ilk günden beri her zaman teknoloji odaklı bir göçmenlik firması olmuştur. Bir teknoloji manyağı olarak, Kurucu Ortağımız ve CEO'muz Henry Fan'ın aklında daha işe başlamadan önce bir soru vardı: Bir kişi göçmenlik için uygun olup olmadığını nasıl anlayabilir? İnternetin yeni olduğu ve halka geniş çapta tanıtılmadığı bir zamandı. Göç danışmanlığı, bazı "içeriden kişiler" tarafından kontrol edilen sınırlı bilgilere veya kaynaklara dayanıyordu. Ancak Fan, internetin potansiyelini gördü ve bununen iyisi, herkesin kendileri için doğru ve güncel göçmenlik kriterlerini kontrol edebilmesidir. Göçmenlik alanındaki Sarı Sayfaları sağlamak için, web sayfası tasarımını kendi başına öğrendi ve Globevisa'nın resmi web sitesinin ilk sürümünü oluşturdu. .


İş büyüdükçe Globevisa, müşterilerimizin belge dijitalleştirmesini ve veri korumasını sağlamak için daha fazla özen göstermekte ve adımlar atmaktadır. 2019'da uzaktan çalışmaya ilerleme getiren Pandemi'den çok önce Globevisa, Taşınabilir bir Globevisa oluşturmak için şimdiden yoğun bir şekilde çalışıyor . Globevisa'nın Program Departmanı Kullanım Kılavuzu uyarınca, hukuk asistanlarının tüm müvekkillerin belgelerini taraması gerekmektedir.ve AWS tarafından desteklenen özel Bulutumuza yükleyin. Her personel üyemizin sistemimize giriş yapmak için benzersiz bir kimliği vardır. İndirme veya düzenleme kesinlikle kontrol edilir ve kesinlikle yasaktır. Müşterilerin gizliliği ile çalkantılı zamanlarda verimlilik ihtiyacı arasındaki dengeyi, BT sistemimize her zamankinden daha fazla yatırım yaparak özenle koruyoruz. Müşterilerin gizliliği her zaman esastır.


7/24 anlık iletişimimizi destekleyen farklı araçlarla müşteriler, Globevisa'nın hizmetlerini hemsatış öncesi ve satış sonrası aşamalar. Danışmanlığın ilk aşamasında, web sitemizi ziyaret eden müşterilerimiz gerçek zamanlı habercimiz tarafından karşılanacaktır. Bu, e-postalara ve uzun tatillere alışan profesyonel danışmanlık sektöründe yaygın bir uygulama değildir. Müşterilerimizin zamanına değer vermenin birinci öncelik olduğu Globevisa için durum böyle değil. Sorularınızın gecikmeden yanıtlanmasından daha iyi ne olabilir ?Globevisa'nın dünyanın her yerinde ofisleri olduğundan, göçmenlik gibi önemli yaşam planlamaları yapmak için dilinizi ve kültürünüzü anlayan birine danışmanın önemli olduğunun bilincindeyiz. Sonuç olarak, BT ekibimiz müşterilerin danışmanlığını coğrafi yaklaşıma göre tahsis etmek için özel olarak tasarlanmıştır. Dünya çapında 250'den fazla profesyonel danışmanla birlikte, potansiyel müşterilerimiz her zaman gerçekten yardımcı olabilecek kişiye erişilebilir mesafeden ulaşabilir.


Portable Globevisa vizyonu altında sürekli gelişen altyapımız sayesinde 2019 yılında Pandeminin dünyayı etkisi altına alıp herkesi evde tuttuğu bir dönemde Globevisa 2020 yılı başında tam kapsamlı uzaktan çalışmaya geçiş yapabilmiştir . İnsanların özgürce seyahat etme özlemi doruk noktasına ulaştı ve işimizi yeni bir seviyeye taşıdı. Şimdi, ülkeler “kayıp üç yıl”dan kurtulurken, Globevisa Vietnam, Ho Chi Minh City'deki yeni firmalarımızdan başlayarak yeni bir maceraya yelken açmaya hazır.

3 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page