top of page

Lightstone Investments Globevisa'da tanıtım etkinliği düzenledi

22 Mart 2023 tarihinde, Baş Yatırım Sorumlusu Jonathan Rabinow liderliğindeki New York merkezli bir gayrimenkul geliştiricisi olan Lightstone Investments, Lightstone Investments Asya Pazarı Genel Müdürü D. Oliver Martineau ve Çin Bölgesi İş Direktörü Anthony Kong ile birlikte ABD'yi ziyaret etti. Singapur, Kuala Lumpur, Tayvan ve Pekin'deki Globevisa ofisleri, Los Angeles şehir merkezindeki Marriott Hotel projesinin üçüncü aşamasını ortaklaşa başlatacak.


Globevisa Tayvan ile Lightstone Investments


Globevisa Kuala Lumpur ile Lightstone Investments


Sn. Jonathan Rabinow ve Globevisa Beijing Genel Müdürü'nün fotoğrafı


Los Angeles şehir merkezinde bulunan Marriott Hotel'in üçüncü faz projesi, yüksek işsizlik bölgesi olarak sınıflandırılan ve ayrılmış bir kotaya sahip bir Hedeflenen İstihdam Alanı (TEA) projesidir. Hızlandırılmış vize işlemleri için %10. Otel, Amerika Birleşik Devletleri'ndeki en büyük özel emlak şirketlerinden biri olan Lightstone Investments ve uluslararası üne sahip Marriott Hotel Group tarafından ortaklaşa geliştirildi. Los Angeles'ta birinci sınıf bir konumda yer almaktadır ve Nisan 2023'te açılması planlanmaktadır. Otel yaklaşık 678 milyon $ değerindedir ve LA Lakers stadyumuna sadece birkaç adım uzaklıktadır.Otel terk edilme riski olmadan tamamlanmış olup, EB5 yatırımcıları için gerekli olan tüm istihdam gereksinimleri karşılanmış olup, yatırımcıların göçü için maksimum güvenlik sağlanmıştır.


Neden Lightstone Investments'ı seçmelisiniz? Lightstone Investments, 30 yıllık üst düzey geliştirme ve yönetim deneyimiyle Amerika Birleşik Devletleri'ndeki en büyük özel emlak şirketlerinden biridir. Lightstone Investments aynı zamanda EB5 endüstrisinde Standard & Poor's'tan ilA+ derecesine ve mükemmel kredi geri ödeme kabiliyetine sahip çok az şirketten biridir.Lightstone Investments, geçmişte I-526 onay oranı %100'e yakın ve projelerin bitiminde fonların yatırımcılara iade edilmesinde %100 başarı oranı ile 8 EB5 projesini başarıyla geliştirmiş ve yönetmiştir. yatırımcıların fonları. Sunumun başında Lightstone Investments Asya Pazarı Genel Müdürü Oliver, Los Angeles şehir merkezindeki Marriott Hotel'in üçüncü faz projesini Globevisa'nın kıdemli göçmenlik danışmanı ekibine tanıttı ve bunun en iyi EB5 projelerinden biri olduğunu gururla açıkladı. Şimdiye kadar Lightstone Investments tarafından başlatıldı.



Bay D. Oliver Martineau yerinde bir sunum yaptı


Ardından, Globevisa Genel Müdürü Rio Longtao, projede gelecekteki işbirliğini derinlemesine araştırmak için Lightstone Investments ekibiyle bir yuvarlak masa toplantısı düzenledi.



Sn. Jonathan _ Lightstone Investments için stratejik ortak olarak Globevisa'yı seçmenin gerçekten doğru karar olduğunu söylemeden edemedi ve hatta anı yakalamak için bir selfie bile çekti.




Lightstone Investments Roadshow'un daha fazla oturumu olacak, lütfen kayıt ve katılım için Globevisa ile görüşün.



Lightstone Investments'ın Baş Yatırım Sorumlusu Jonathan Rabinow'un video tanıtımı.


6 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page